HOS EROVELLER.DK
- KAN DU DELE DINE EROTISKE HISTORIER MED ANDRE !

Hvis det er første gang du besøger eroveller.dk kan du starte med at oprette en konto, det er nødvendigt at være logget ind for at kunne læse novellerne. Har du en konto kan du logge ind ude i højre side.

- Indsend en novelle og få gratis adgang i 1 måned
- Opret ny konto
- Se gratis noveller ( Få en forsmag )
- Gennemse noveller
( Du se alle vores noveller, men du skal være logget ind for at kunne læse dem )

SKRIBENTER SØGES!

Eroveller.dk er en side hvor folk deler ud af deres erotiske historier. Det er dine, dig læserens, historier der er på denne side, så hvis du vil være med til at gøre eroveller.dk størrer og bedre, så indsend venligst nogle noveller.

Det er skribenterne der gør eroveller.dk til hvad den er, og vi afholder konkurrencer hvor vi præmierer de bedste historier, så det er bare med at komme igang og indsende.

INSEND EN NOVELLE OG FÅ EN MÅNEDS GRATIS ADGANG !


Brugernavn / forfatternavn

 

E-mail adresse


Password


Gentag Password


Du er


Fødselsdag


Jeg accepterer og har læst betingelserne

Opret GRATIS bruger

Nyeste novelle

Alene i byen
Af

Han byder også op til dans, og jeg nyder opmærksomheden og hænderne på min krop, der bliver klemt mod hans… Skønt…….      Han dufter vildt godt, lige noget der tænder mig, jeg tror  min lille store klit er kommet helt frem af sit skjul..    Yes… Vi sætter os i baren igen og snakken går. Vi er lidt mere en berusede. og det ender med at den ene foreslår vi skal gå hjem til ham og hygge videre. Det syntes jeg lyder godt og frækt. De tager mig under hver sin arm og vi går ud og tager en taxi.  Tror de tænker det samme som mig…    I taxien sidder jeg i midten. Med vilje…   Da vi kører kysser den ene mig, mens den anden stryger mig over mine lår Det gør mig vildt liderlig, og jeg spreder mine ben lidt, og kysser ham vildt begærligt han kysser bare skønt hårdt og krævende..   Hånden mellem mine ben finder op til min trussekant og en finger finder ind til min våde fisse, jeg er bare tændt Og sjaks hamrende våd. Så er vi hjemme ved ham.  Vi tumler ud af bilen, liderlige og glade , vi vil det samme og vi griner og pjatter. ...

Log ind eller opret en bruger for at læse resten.